Tuotteet

Löydä juuri sinulle sopiva automaatti!

Edistykselliset automaatti-kioskit ovat ihanteelisia mille tahansa tuotteelle. Kaikissa automaateissa mahdollisuus myös vuokraukselle.

Alaska 12

Tuplakokoinen pakasteautomaatti. Siinä on kaksi erillistä kaappia, joita ohjataan keskuskonsolilla.

Sopii kaikenlaisille pakastetuotteille.

Automaattin voidaan yhdistää lisäosana myös mikroaaltouuni lämmittämään ostettuja tuotteita.

Mukana 22" kosketusnäyttö.

Alaska 6

Pakasteautomaatti joka pitää sisäisen tasaisen kylmän lämpötilan.

Sopii kaikenlaisille pakastetuotteille, kuten jäätelöille, valmisruoille tai vaika valmiiksi pakatuille pizzoille.

Automaattin voidaan yhdistää lisäosana myös mikroaaltouuni lämmittämään ostettuja tuotteita.

Mukana 10" kosketusnäyttö.

Big Store 14

Big Store 14 mahdollistaa arvokkaampienkin tuotteiden turvallisen myynnin täysin automatisoidun järjestelmän ansiosta. 22" kosketusnäytölle saa näkyviin tuotevalikon lisäksi kuvat, tuoteselosteet sekä videon.

Maksimaalinen muunneltavuus mahdollistaa erilaisten tuotteiden myynnin. Laiteessa on myös itsediagnosointijärjestelmä, joka tarkastaa myyntirivin tilan ennen maksun suorittamista.

Big Store 18

Tuotteet näkyvästi esiin! Big Store 18 on suurin malli. Mahdollistaa arvokkaampienkin tuotteiden turvallisen myynnin täysin automatisoidun järjestelmän ansiosta.

22"kosketusnäytölle saa näkyviin tuotevalikon lisäksi kuvat, tuoteselosteet sekä videot.

Runsaasti tilaa, kioskiin mahtuu jopa 16 hyllyä, jokaiselle hyllylle 9 eri tuotetta. Hyllyille voi sijoittaa JOPA 14 eri korkuisia tuotteita.

Big Store 9

Uusimman sukupolven myyntiautomaatti, joka mahdollistaa tuotteiden nopean ja turvallisen myynnin. Nerokas robottijärjestelmä ja kosketusnäyttöpaneeli tekevät automaatista erittäin käyttäjäystävällisen.

Big Store 9 sopii minkä tahansa tuotteen myyntiin, aina älypuhelimista elintarvikkeisiin ja vaatteisiin asti. Sinä valitset. Big Store 9:n näytölle voit ladata tuotekuvien lisäksi myös esittelyvideoita.

Box Max

Box Max on uusi älykäs lokerikkosysteemi Magexilta, yritykseltä, jolla on 20 vuoden kokemus automaatin alalta. Iso kapasiteetti, täysin automaattinen ovien toiminta ja täydellinen turvallisuus ovat seikkoja, jotka tekevät Box Maxista täydellisen säilytys- tai vuokrauspisteen.

Box Max Cool

Älykäs ja viileä Box Max Cool sopii tuotteille, jotka vaativat säilytyksen viileässä. Automaattisesti toimivia Box Max Cool automaatteja voidaan yhdistää useampia vierekkäin, jotta saadaan lisää säilytystilaa.

Turvallinen osto-, nouto- ja vuokrauspiste Box Max Cool on täydellinen laite säilyttämään mitä erilaisimpia tuotteita. Mahdollisuus toimia myös noutopisteenä.

Easy 14

Easy14:sta on 14 myyntiriviä jokaisella hyllyllä, joita mahtuu laitteeseen maksimissaan 8 kpl. Kioskissa on 22”HD kosketusnäyttö 1920x1080 pikselin resoluutiolla: näyttö tarjoaa täydellisen tuotevalikon sekä erittelyt, kuvat ja mainosvideot.

Easy14 myyntiautomaatin hissi noutaa tuotteet hellävaraisesti hyllyiltä eri kerroksista kääntämättä tai kaatamatta tuotteita.

Easy 9

Easy 9 Kuljetinjärjestelmä herkille ja helposti särkyville tuotteille!

Tuotelokerikko on 90 cm korkeudella maasta, jonka ansiosta myös liikuntarajoitteisten on helppo käyttää laitetta. Easy 9 on laajennettavissa orjamoduuleilla joissa on 9 myyntiriviä kerroksessa. Mahdollista yhdistää jopa 4 moduulia!

Idea 6

Idea tarjoaa loistavan mahdollisuuden myydä mitä erilaisimpia tuotteita. Tämä uniikki kuljetinjärjestelmä voidaan helposti ja nopeasti muokata tuotteen koon mukaan.

Magexin patentoidussa kuljetusjärjestelmässä on myös itsediagnosointijärjestelmä, joka tarkastaa myyntirivin tilan ennen maksun suorittamista.

Idea 9

Kioski, joka mahdollistaa jopa herkimpien tuotteiden turvallisen myynnin. Kiitos tästä kuuluu Magexin patentoidulle kuljetinjärjestelmälle.

Idea9:ssä on 9 myyntiriviä jokaisella hyllyllä, laitteeseen mahtuu maksimissaan 8 hyllyä. Kioskissa on 22" HD kosketusnäyttö 1920x1080 pikselin resoluutiolla. Näytölle saa näkyviin tuotevalikoiman (menu), tuotetiedot, -kuvat ja esittelyvideot.

Vision 9

Eniten myydyin malli!

Mahtava tilavuus ja kompaktit mitat. Sopii hyvin yksinään asennettavaksi. Mahdollista jäähdyttää jääkaappi lämpötilaan. Mahdollisuus käyttää noutoautomaattina.

Vision 14

Todellinen automaatti kauppa!

Tästä tyylikkäästä automaatista ei tila heti lopu ja siihen on helppo yhdistää myös lisäyksikköjä.

Vision 6

Kompaktin kokonsa ja täydellisten toimintojensa ansiosta tämä on paras valinta pieneen tilaan.

Automatisoitu kioski, jossa on 6 myyntipaikkaa jokaisella hyllyllä, joita mahtuu maksimissaan 8kpl, jolloin automaattiin mahtuu yhteensä jopa 960 tuotetta 48 eri artikkelista. Automaatti on mahdollista jäähdyttää jääkaappi lämpötilaan.

BoxMax - Lisämoduulit
Box Max

Turvallinen nouto- ja vuokrauspiste Box Max on täydellinen laite säilyttämään mitä erilaisimpia tuotteita.

Box Max on uusi älykäs lokerikkosysteemi Magexilta, yritykseltä, jolla on 20 vuoden kokemus automaatin alalta. Iso kapasiteetti, täysin automaattinen ovien toiminta ja täydellinen turvallisuus ovat seikkoja, jotka tekevät Box Maxista täydellisen säilytyspaikan kannettavalle tietokoneelle, laukulle, avaimille, dokumenteille ja monille muille esineille. 16 lokeroisia Box Max automaatteja voidaan yhdistää useampia vierekkäin, jotta saadaan lisää säilytystilaa.

Mahdollisuus toimia noutopisteenä.

Käyttökohde voi olla myös jäähallissa, esimerkiksi luistimien teroituspalvelun noutopiste.

Box Max Cool

Box Max Cool on Magexin uusi älykäs lokerikkosysteemi, jossa on viilennettävä säilytystila.

Iso kapasiteetti, täysin automaattinen ovien toiminta ja täydellinen turvallisuus ovat seikkoja, jotka tekevät Box Max Coolista sopivan säilytyspaikan kakuille, elintarvikkeille, kukille sekä muille viileää säilytystilaa tarvitseville tuotteille. Sopii tuotteille, jotka vaativat säilytyksen viileässä. Automaattisesti toimivia Box Max Cool automaatteja voidaan yhdistää useampia vierekkäin, jotta saadaan lisää säilytystilaa.

Turvallinen osto-, nouto- ja vuokrauspiste Box Max Cool on täydellinen laite säilyttämään mitä erilaisimpia tuotteita. Mahdollisuus toimia myös noutopisteenä.

Myyntiautomaatti sopii kaikille toimialoille! Hyllyt ja kuljetinjärjestelmä mukautuvat minkä tahansa muotoisille tuotteille. Voit käyttää sitä esim. elintarvikkeiden myyntiin, myös pakasteiden. Älykkään kuljetinjärjestelmän ansiosta myyntiautomaatti sopii myös ruoka-annosten jakeluun. Oma mallinsa löytyy myös kukkakimppujen myyntiin.