Alaska 6

Näyttävä myyntiautomaatti Alaska on täydellinen laite myymään mitä erilaisimpia tuotteita. Tuotteet tulevat 85cm korkeudelle maasta, jolloin ne on helppo poimia kumartumatta.

Alaska on myyntiautomaatti jäädytetyille elintarvikkeille. Magexin patentoitu kuljetinjärjestelmä mahdollistaa erilaisten tuotteiden myynnin ilman spiraaleja. Automaatissa voi myydä: jäätelöä, valmisruokia, marjoja, lihaa ja monia muita jäädytettyjä tuotteita. Alaskan voi sijoittaa ostoskeskuksiin, kauppoihin, toimistoihin sekä katettuihin tilamyymälöihin.

Automaatti säilyttää -25°C lämpötilan, jopa kesäkuumilla, eristetyn rakenteensa ja lämmön virtaukseneston ansiosta. Kosketusnäytölle saa tuotetietojen lisäksi näkyviin tuotekuvat, tuoteselosteet sekä videot. Käyttäjäystävällinen ohjelma toimii usealla kielellä.

Mahdollisuus käyttää noutoautomaattina.

Paino330 kg (6 hyllyllä)
Hyllyjen enimmäismäärä8
Myyntirivejä / hylly 6
Valaistus High luminosity LED (25 W)
Jännite240V/50Hz | 110V/60Hz
Sisälämpötila-25°C
Energian kulutus (kylmälaite päällä)900 W

REAALIAIKAISTA DATAA.

Magex pilvipalvelu tarjoaa reaaliaikaista tietoa sekä tuoreet päivitykset. Voit seurata laitettasi esim tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon jokaisesta myyntitapahtumasta, varaston tilasta, vaihtokolikkojen ja seteleiden määrästä sekä useista muista toiminnoista. Ja mikä tärkeintä se valvoo koneen lämpötilaa.

Myyntiautomaatti sopii kaikille toimialoille! Hyllyt ja kuljetinjärjestelmä mukautuvat minkä tahansa muotoisille tuotteille. Voit käyttää sitä esim. elintarvikkeiden myyntiin, myös pakasteiden. Älykkään kuljetinjärjestelmän ansiosta myyntiautomaatti sopii myös ruoka-annosten jakeluun. Oma mallinsa löytyy myös kukkakimppujen myyntiin.