Big Store 9

Uusimman sukupolven myyntiautomaatti, joka mahdollistaa tuotteiden nopean ja turvallisen myynnin.

Nerokas robottijärjestelmä ja kosketusnäyttöpaneeli tekevät automaatista erittäin käyttäjäystävällisen. Big Store 9:n näytölle voit ladata tuotekuvien lisäksi myös esittelyvideoita. Big Store 9 sopii minkä tahansa tuotteen, erityisesti teknologisten esineiden, kuten älypuhelimien, tablettien, tulostimien värikasettien myyntiin, sekä myös elintarvikkeiden ja vaatteiden myyntiin. Sinä valitset.

Big Store 9:ssä voi olla jopa 8 kerrosta ja jokaisessa kerroksessa 9 myyntiriviä. Big Store 9:ssä on 22 tuuman HD-kosketusnäyttö 1920 x 1080 pikselin resoluutiolla. Tämä näyttö tarjoaa täyden tuotevalikon, jossa on tuotetiedot, kuvat ja mainosvideot.

Mahdollisuus käyttää noutoautomaattina.

Paino350 kg (6 hyllyllä)
Leveys1370 mm
Korkeus2116 mm
Syvyys944 mm
Hyllyjen enimmäismäärä8
Myyntirivejä / hylly 9
Valaistus High luminosity LED (30 W)
Jännite100-240 V
50/60 Hz
Sisälämpötila0/18°C
Energian kulutus (kylmälaite päällä)600 W

REAALIAIKAISTA DATAA.

Magex pilvipalvelu tarjoaa reaaliaikaista tietoa sekä tuoreet päivitykset. Voit seurata laitettasi esim. tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon jokaisesta myyntitapahtumasta, varaston tilasta, vaihtorahojen määrästä sekä useista muista toiminnoista. – Ja mikä tärkeintä, se valvoo koneen lämpötilaa.

Myyntiautomaatti sopii kaikille toimialoille! Hyllyt ja kuljetinjärjestelmä mukautuvat minkä tahansa muotoisille tuotteille. Voit käyttää sitä esim. elintarvikkeiden myyntiin, myös pakasteiden. Älykkään kuljetinjärjestelmän ansiosta myyntiautomaatti sopii myös ruoka-annosten jakeluun. Oma mallinsa löytyy myös kukkakimppujen myyntiin.