Easy 9

Näyttävä myyntiautomaatti Easy9 on täydellinen laite myymään mitä erilaisimpia tuotteita. Tuotteet tulevat 90cm korkeudelle maasta jolloin ne on helppo poimia kumartumatta.

Easy 9 on varustettu hissillä joka noutaa tuotteet hellävaraisesti hyllyiltä eri kerroksista kääntämättä tai kaatamatta tuotteita. Tuotteet voidaan asetella myyntihyllyille kokonsa mukaan ja patentoitu kuljetinjärjestelmä siirtää tuotteet hellävaraisesti hissiin ilman spiraaleja. Easy9 automaatissa on 9 myyntiriviä kerroksessa ja kerroksia voi olla maksimissaan 8. Easy9 on 22″HD näyttö 1920×1080 pixelillä. Näytöllä ovat kaikki tuotteet (menu) yksittäiset tuotekuvaukset sekä videot tuotteista.

Mahdollisuus käyttää noutoautomaattina.

Paino450 kg (6 hyllyllä)
Leveys1421 mm
Korkeus1992 mm
Syvyys883 mm
Hyllyjen enimmäismäärä9
Myyntirivejä / hylly 1-8
Valaistus High luminosity LED (30 W)
Jännite240V/50Hz
110V/60 Hz
Sisälämpötila2/4°C
Energian kulutus (kylmälaite päällä)700 W

REAALIAIKAISTA DATAA.

Magex pilvipalvelu tarjoaa reaaliaikaista tietoa sekä tuoreet päivitykset. Voit seurata laitettasi esim tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon jokaisesta myyntitapahtumasta, varaston tilasta, vaihtokolikkojen ja seteleiden määrästä sekä useista muista toiminnoista. Ja mikä tärkeintä, se valvoo koneen lämpötilaa.

Myyntiautomaatti sopii kaikille toimialoille! Hyllyt ja kuljetinjärjestelmä mukautuvat minkä tahansa muotoisille tuotteille. Voit käyttää sitä esim. elintarvikkeiden myyntiin, myös pakasteiden. Älykkään kuljetinjärjestelmän ansiosta myyntiautomaatti sopii myös ruoka-annosten jakeluun. Oma mallinsa löytyy myös kukkakimppujen myyntiin.