Idea 9

Uuden sukupolven automaattinen kioski, joka mahdollistaa jopa herkimpien tuotteiden turvallisen myynnin. Kiitos tästä kuuluu Magexin patentoidulle kuljetinjärjestelmälle.

Upea 22″ kosketusnäyttö mahdollistaa kaiken myytäviin tuotteisiin liittyvän tiedon esittämisen lisäksi tuotekuvat, tuoteselosteet sekä videon. Idea 9 automaatista voi myydä mitä erilaisimpia tuotteita, erityisen hyvin se soveltuu herkästi rikkoontuvien tuotteiden ja ruoan myyntiin.

Idea 9:ssä on 9 myyntiriviä jokaisella hyllyllä, laitteeseen mahtuu maksimissaan 8 hyllyä. Kioskissa on 22″ HD kosketusnäyttö 1920×1080 pikselin resoluutiolla. Näytölle saa näkyviin tuotevalikoiman (menu), tuotetiedot, -kuvat ja esittelyvideot. Näytöltä on helppo selata ja tutkia tuotteita tarkemmin. Jokaisesta tuotteesta saa näkyviin tuotetietojen lisäksi, neljä kuvaa ja videon.

Mahdollisuus käyttää myös noutoautomaattina.

Paino367 kg
Leveys1300 mm
Korkeus1910 mm
Syvyys912 mm
Hyllyjen enimmäismäärä8
Myyntirivejä / hylly 9
Valaistus High luminosity LED (30 W)
Jännite240V/50Hz
110V/60 Hz
Sisälämpötila2/18°C
Energian kulutus (kylmälaite päällä)500 W

REAALIAIKAISTA DATAA.

Magex pilvipalvelu tarjoaa reaaliaikaista tietoa sekä tuoreet päivitykset. Voit seurata laitettasi esim tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon jokaisesta myyntitapahtumasta, varaston tilasta, vaihtokolikkojen ja seteleiden määrästä sekä useista muista toiminnoista. Ja mikä tärkeintä, se valvoo koneen lämpötilaa.

Myyntiautomaatti sopii kaikille toimialoille! Hyllyt ja kuljetinjärjestelmä mukautuvat minkä tahansa muotoisille tuotteille. Voit käyttää sitä esim. elintarvikkeiden myyntiin, myös pakasteiden. Älykkään kuljetinjärjestelmän ansiosta myyntiautomaatti sopii myös ruoka-annosten jakeluun. Oma mallinsa löytyy myös kukkakimppujen myyntiin.