Vision 14

Todellinen automaatti kauppa! Tästä automaatista ei tila heti lopu.

Tilan takaavat 14 myyntiriviä jokaisella hyllyllä, jolloin yhteen laitteeseen mahtuu 112 eri artikkelia eli yhteensä 2240 tuotetta. ProVision Dual versioon puolestaan mahtuu tuplaten eli jopa 4480 tuotetta. Automaatti on mahdollista jäähdyttää jääkaappi lämpötilaan.

Mahdollisuus käyttää myös noutoautomaattina.

Paino600 kg
Leveys1520 mm
Korkeus1995 mm
Syvyys885 mm
Hyllyjen enimmäismäärä8
Myyntirivejä / hylly 2-14
Valaistus High luminosity LED (20 W)
Jännite240V/50Hz
110V/60 Hz
Sisälämpötila2°C
Energian kulutus (kylmälaite päällä)420 W

Magex pilvipalvelu tarjoaa reaaliaikaista tietoa sekä tuoreet päivitykset. Voit seurata laitettasi esim tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Palvelun kautta näet ajantasaisen tiedon jokaisesta myyntitapahtumasta, varaston tilasta, syötetyt tai palautetetut kolikot/setelit, automaattiset uudelleenkäynnistykset, murto-yritykset ja muut toiminnot. Se valvoo myös automaatin sisälämpötilaa ja haihtumista havainnollistaen sen yksityiskohtaisesti

Myyntiautomaatti sopii kaikille toimialoille! Hyllyt ja kuljetinjärjestelmä mukautuvat minkä tahansa muotoisille tuotteille. Voit käyttää sitä esim. elintarvikkeiden myyntiin, myös pakasteiden. Älykkään kuljetinjärjestelmän ansiosta myyntiautomaatti sopii myös ruoka-annosten jakeluun. Oma mallinsa löytyy myös kukkakimppujen myyntiin.