Tuotteet

Löydä juuri sinulle sopiva automaatti!

Edistykselliset automaatti-kioskit ovat ihanteelisia mille tahansa tuotteelle. Kaikissa automaateissa mahdollisuus myös vuokraukselle.

Big Store 14

Big Store 14 mahdollistaa arvokkaampienkin tuotteiden turvallisen myynnin täysin automatisoidun järjestelmän ansiosta. 22" kosketusnäytölle saa näkyviin tuotevalikon lisäksi kuvat, tuoteselosteet sekä videon.

Maksimaalinen muunneltavuus mahdollistaa erilaisten tuotteiden myynnin. Laiteessa on myös itsediagnosointijärjestelmä, joka tarkastaa myyntirivin tilan ennen maksun suorittamista.

Big Store 18

Tuotteet näkyvästi esiin! Big Store 18 on suurin malli. Mahdollistaa arvokkaampienkin tuotteiden turvallisen myynnin täysin automatisoidun järjestelmän ansiosta.

22"kosketusnäytölle saa näkyviin tuotevalikon lisäksi kuvat, tuoteselosteet sekä videot.

Runsaasti tilaa, kioskiin mahtuu jopa 16 hyllyä, jokaiselle hyllylle 9 eri tuotetta. Hyllyille voi sijoittaa JOPA 14 eri korkuisia tuotteita.

Big Store 9

Uusimman sukupolven myyntiautomaatti, joka mahdollistaa tuotteiden nopean ja turvallisen myynnin. Nerokas robottijärjestelmä ja kosketusnäyttöpaneeli tekevät automaatista erittäin käyttäjäystävällisen.

Big Store 9 sopii minkä tahansa tuotteen myyntiin, aina älypuhelimista elintarvikkeisiin ja vaatteisiin asti. Sinä valitset. Big Store 9:n näytölle voit ladata tuotekuvien lisäksi myös esittelyvideoita.

BoxMax - Lisämoduulit
Box Max

Turvallinen nouto- ja vuokrauspiste Box Max on täydellinen laite säilyttämään mitä erilaisimpia tuotteita.

Box Max on uusi älykäs lokerikkosysteemi Magexilta, yritykseltä, jolla on 20 vuoden kokemus automaatin alalta. Iso kapasiteetti, täysin automaattinen ovien toiminta ja täydellinen turvallisuus ovat seikkoja, jotka tekevät Box Maxista täydellisen säilytyspaikan kannettavalle tietokoneelle, laukulle, avaimille, dokumenteille ja monille muille esineille. 16 lokeroisia Box Max automaatteja voidaan yhdistää useampia vierekkäin, jotta saadaan lisää säilytystilaa.

Mahdollisuus toimia noutopisteenä.

Käyttökohde voi olla myös jäähallissa, esimerkiksi luistimien teroituspalvelun noutopiste.

Box Max Cool

Box Max Cool on Magexin uusi älykäs lokerikkosysteemi, jossa on viilennettävä säilytystila.

Iso kapasiteetti, täysin automaattinen ovien toiminta ja täydellinen turvallisuus ovat seikkoja, jotka tekevät Box Max Coolista sopivan säilytyspaikan kakuille, elintarvikkeille, kukille sekä muille viileää säilytystilaa tarvitseville tuotteille. Sopii tuotteille, jotka vaativat säilytyksen viileässä. Automaattisesti toimivia Box Max Cool automaatteja voidaan yhdistää useampia vierekkäin, jotta saadaan lisää säilytystilaa.

Turvallinen osto-, nouto- ja vuokrauspiste Box Max Cool on täydellinen laite säilyttämään mitä erilaisimpia tuotteita. Mahdollisuus toimia myös noutopisteenä.

Myyntiautomaatti sopii kaikille toimialoille! Hyllyt ja kuljetinjärjestelmä mukautuvat minkä tahansa muotoisille tuotteille. Voit käyttää sitä esim. elintarvikkeiden myyntiin, myös pakasteiden. Älykkään kuljetinjärjestelmän ansiosta myyntiautomaatti sopii myös ruoka-annosten jakeluun. Oma mallinsa löytyy myös kukkakimppujen myyntiin.