Tuotteet

Löydä juuri sinulle sopiva automaatti!

Edistykselliset automaatti-kioskit ovat ihanteelisia mille tahansa tuotteelle. Kaikissa automaateissa mahdollisuus myös vuokraukselle.

Idea 6

Idea tarjoaa loistavan mahdollisuuden myydä mitä erilaisimpia tuotteita. Tämä uniikki kuljetinjärjestelmä voidaan helposti ja nopeasti muokata tuotteen koon mukaan.

Magexin patentoidussa kuljetusjärjestelmässä on myös itsediagnosointijärjestelmä, joka tarkastaa myyntirivin tilan ennen maksun suorittamista.

Idea 9

Kioski, joka mahdollistaa jopa herkimpien tuotteiden turvallisen myynnin. Kiitos tästä kuuluu Magexin patentoidulle kuljetinjärjestelmälle.

Idea9:ssä on 9 myyntiriviä jokaisella hyllyllä, laitteeseen mahtuu maksimissaan 8 hyllyä. Kioskissa on 22" HD kosketusnäyttö 1920x1080 pikselin resoluutiolla. Näytölle saa näkyviin tuotevalikoiman (menu), tuotetiedot, -kuvat ja esittelyvideot.

BoxMax - Lisämoduulit
Box Max

Turvallinen nouto- ja vuokrauspiste Box Max on täydellinen laite säilyttämään mitä erilaisimpia tuotteita.

Box Max on uusi älykäs lokerikkosysteemi Magexilta, yritykseltä, jolla on 20 vuoden kokemus automaatin alalta. Iso kapasiteetti, täysin automaattinen ovien toiminta ja täydellinen turvallisuus ovat seikkoja, jotka tekevät Box Maxista täydellisen säilytyspaikan kannettavalle tietokoneelle, laukulle, avaimille, dokumenteille ja monille muille esineille. 16 lokeroisia Box Max automaatteja voidaan yhdistää useampia vierekkäin, jotta saadaan lisää säilytystilaa.

Mahdollisuus toimia noutopisteenä.

Käyttökohde voi olla myös jäähallissa, esimerkiksi luistimien teroituspalvelun noutopiste.

Box Max Cool

Box Max Cool on Magexin uusi älykäs lokerikkosysteemi, jossa on viilennettävä säilytystila.

Iso kapasiteetti, täysin automaattinen ovien toiminta ja täydellinen turvallisuus ovat seikkoja, jotka tekevät Box Max Coolista sopivan säilytyspaikan kakuille, elintarvikkeille, kukille sekä muille viileää säilytystilaa tarvitseville tuotteille. Sopii tuotteille, jotka vaativat säilytyksen viileässä. Automaattisesti toimivia Box Max Cool automaatteja voidaan yhdistää useampia vierekkäin, jotta saadaan lisää säilytystilaa.

Turvallinen osto-, nouto- ja vuokrauspiste Box Max Cool on täydellinen laite säilyttämään mitä erilaisimpia tuotteita. Mahdollisuus toimia myös noutopisteenä.

Myyntiautomaatti sopii kaikille toimialoille! Hyllyt ja kuljetinjärjestelmä mukautuvat minkä tahansa muotoisille tuotteille. Voit käyttää sitä esim. elintarvikkeiden myyntiin, myös pakasteiden. Älykkään kuljetinjärjestelmän ansiosta myyntiautomaatti sopii myös ruoka-annosten jakeluun. Oma mallinsa löytyy myös kukkakimppujen myyntiin.