top of page

ALASKA 12

Näyttävä myyntiautomaatti Alaska on täydellinen laite myymään mitä erilaisimpia tuotteita. Tuotteet tulevat 85cm korkeudelle maasta, jolloin ne on helppo poimia kumartumatta.

Alaska on myyntiautomaatti jäädytetyille elintarvikkeille. Magexin patentoitu kuljetinjärjestelmä mahdollistaa erilaisten tuotteiden myynnin ilman spiraaleja. Automaatissa voi myydä: jäätelöä, valmisruokia, marjoja, lihaa ja monia muita jäädytettyjä tuotteita. Alaskan voi sijoittaa ostoskeskuksiin, kauppoihin, toimistoihin sekä katettuihin tilamyymälöihin.

Automaatti säilyttää -25°C lämpötilan, jopa kesäkuumilla, eristetyn rakenteensa ja lämmön virtaukseneston ansiosta. Kosketusnäytölle saa tuotetietojen lisäksi näkyviin tuotekuvat, tuoteselosteet sekä videot. Käyttäjäystävällinen ohjelma toimii usealla kielellä.

Mahdollisuus käyttää noutoautomaattina.

ALASKA 12 vendor.png

Paino

330 kg (6 hyllyllä)

Hyllyjen enimmäismäärä

8

Myyntirivejä / hylly

6

Valaistus

High luminosity LED (25 W)

Jännite

230V/50Hz
110V/60Hz

Sisälämpötila

-25°C

Energian kulutus (kylmälaite päällä)

900 W

alaska 12 piirros

REAALIAIKAISTA DATAA

Magex pilvipalvelu tarjoaa reaaliaikaista tietoa sekä tuoreet päivitykset. Voit seurata laitettasi esim tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon jokaisesta myyntitapahtumasta, varaston tilasta, vaihtokolikkojen ja seteleiden määrästä sekä useista muista toiminnoista. Ja mikä tärkeintä se valvoo koneen lämpötilaa.

magex pilvipalvelu

Lataa tuotekortti

Tutustu tuoteen teknisiin tietoihin, lisävarusteisiin sekä Magexin patentoituun kuljetinjärjestelmään tarkemmin.

alaska 12 tuotekortti
Tutustu myös muihin malliston tuotteisiin

ALASKA 12

Lue lisää!

alaska 12

ALASKA 6

Lue lisää!

ALASKA 6 vendor
bottom of page