top of page

IDEA 9

Uuden sukupolven automaattinen kioski, joka mahdollistaa jopa herkimpien tuotteiden turvallisen myynnin. Kiitos tästä kuuluu Magexin patentoidulle kuljetinjärjestelmälle.

Upea 22″ kosketusnäyttö mahdollistaa kaiken myytäviin tuotteisiin liittyvän tiedon esittämisen lisäksi tuotekuvat, tuoteselosteet sekä videon. Idea 9 automaatista voi myydä mitä erilaisimpia tuotteita, erityisen hyvin se soveltuu herkästi rikkoontuvien tuotteiden ja ruoan myyntiin.

Idea 9:ssä on 9 myyntiriviä jokaisella hyllyllä, laitteeseen mahtuu maksimissaan 8 hyllyä. Kioskissa on 22″ HD kosketusnäyttö 1920×1080 pikselin resoluutiolla. Näytölle saa näkyviin tuotevalikoiman (menu), tuotetiedot, -kuvat ja esittelyvideot. Näytöltä on helppo selata ja tutkia tuotteita tarkemmin. Jokaisesta tuotteesta saa näkyviin tuotetietojen lisäksi, neljä kuvaa ja videon.​Mahdollisuus käyttää noutoautomaattina.

IDEA 9 vendor.png

Paino

367 kg

Leveys

1300 mm

Korkeus

1910 mm

Syvyys

912 mm

Hyllyjen enimmäismäärä

8

Myyntirivejä / hylly

9

Valaistus

High luminosity LED (30 W)

Jännite

240V/50Hz
110V/60 Hz

Sisälämpötila

2/18°C

Energian kulutus (kylmälaite päällä)

500 W

Idea9 mittapiirros

REAALIAIKAISTA DATAA

Magex pilvipalvelu tarjoaa reaaliaikaista tietoa sekä tuoreet päivitykset. Voit seurata laitettasi esim tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon jokaisesta myyntitapahtumasta, varaston tilasta, vaihtokolikkojen ja seteleiden määrästä sekä useista muista toiminnoista. Ja mikä tärkeintä se valvoo koneen lämpötilaa.

magex pilvipalvelu

Lataa tuotekortti

Tutustu tuoteen teknisiin tietoihin, lisävarusteisiin sekä Magexin patentoituun kuljetinjärjestelmään tarkemmin.

Vendorpoint tuotekortti Idea9
Tutustu myös muihin malliston tuotteisiin

IDEA 6

Lue lisää!

IDEA 6 vendor

IDEA 9

Lue lisää!

IDEA 9 vendor
bottom of page